Firmaets historie

Butik Binau 32's første afdeling åbnede i 1978 i Ringe. Dengang hed forretningen kun Butik32 - pga. husnummeret. Det er et navn, der stadig står stærkt i mange af vores kunders bevidsthed, og vi har endnu ikke sluppet det helt, hvilket vores logo også bærer præg af.

Den første forretning var en blandet tøj- og brugskunst forretning. Brugskunsten stoppede vi med at forhandle i 1994, for udelukkende at koncentrere os om modetøjet, som vi mener, vi var og er bedst til.
I 1989, med næsten 11 års erfaring på bagen, åbnede Butik Binau en ny afdeling i Dalumcentret og i 1999 kom afdelingen i Nyborg til med stor succes på byens gågade. Binau har i dag lukket afdelingerne i Nyborg og Dalumcentret for at fokusere på butikken i Ringe.

Butik Binau 32's historie er en lang spændende udviklingsproces. Forretningen i Ringe startede på små 70 m2 og er nu af flere omgange udvidet til en flot forretning på 220 m2. Målet har altid været moderne butikker med fleksibel indretning, og at der er en rar og hyggelig atmosfære. 

Butik Binau 32's udvalg af tøj følger moden, og det er nu sjovt at tænke tilbage på de første år med lilla bleer, afghanerpelsen og spejle på nederdelene.